“Min WordPress-hjemmeside er mit forretningsgrundlag. Jeg underviser i hvordan man beskytter sin virksomhed eller sine produkter i mod ulovlige kopier og efterligning og størstedelen af min undervisning foregår via onlinekurser og webinarer.
Siden er derfor stor og har mange funktioner og der dukkede flere og flere fejl op, som hverken jeg – eller min webdesigner kunne forstå eller løse. 

I et forsøg på at få problemet løst, kontaktede jeg Autogent og Peter ringede kort tid efter. Vi fik en god snak og han lod sig ikke skræmme af min store hjemmeside, de mange plugins og min modvilje imod at give slip på funktionerne – han havde “ja-hatten” på og var klar på at finde en løsning.

Siden kører nu stabilt og der arbejdes på indholdet før patentsmarter.com i sin nye udgave kan “gå live” og jeg kan genoptage arbejdet uden at bekymre mig om siden nu kan holde til at kunderne bruger den.

Han svarer altid hurtigere på beskeder end jeg forventer og jeg er vild med den måde han tager imod mine ideer til den fremtidige udvikling at min forretning og hjemmeside til sig.”

Gyde Balzer Carstensen fra PATENTsmarter

Gyde Balzer Carstensen fra
 PATENTsmarter

5/5